NEW YORK

BIG I

QUESTION: Why does the New York State Department of Financial Services charge
me $10 if I renew my agent’s license less than 60 days before renewal?

ANSWER: The law requires them to:

New York
INSURANCE LAW — CHAPTER 28 OF THE
CONSOLIDATED LAWS
Article 21 — AGENTS, BROKERS, ADJUSTERS,
CONSULTANTS AND INTERMEDIARIES

Ins. Law s 2103 Insurance agents; licensing

(3) (10) An application for the renewal of a license shall be filed with the
superintendent not less than sixty days prior to the date the license expires or the
applicant shall be subject to a further fee for late filing of ten dollars.

History 2008, Senate Bill 4074, Section 1, effective 9-18-2008.

N

{ Toustad Choics
5784 Widewaters Parkway, 1° Floor © Dewitt, NY 13214 ¢ P: 800.962.7950 ¢ BigINY.org



